U bevindt zich hier

  • home
 
Hotelmanagement Amsterdam

Hotelmanagement Amsterdam

Hotelmanagement is een opleiding met potentie! Maar de hotelbranche is ook dé plek waar verschillende culturen bij elkaar komen. Met hotelmanagement begeef je je in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. Je stelt er gastvrijheid voorop. Bij hotelmanagement leer je hoe belangrijk het is om je te verplaatsen in je gasten maar ook om te managen. Met de opleiding hotelmanagement kun je aan de slag als manager van een groot hotel in het buitenland, of als organisator van congressen. Om een goede hotelmanager te worden kun je de hbo opleiding hotelmanagement en de mbo opleiding hotelmanagement volgen in Amsterdam.

Hotelmanagement studeren in Amsterdam

De stad Amsterdam verwacht de komende jaren 2,4 miljoen extra hotelovernachtingen. Amsterdam is echt een toeristische trekpleister. De ideale locatie voor een hotelmanager. Voor de vele toeristen die Amsterdam trekt, kun je als hotelmanager het verblijf voor hen zo aangenaam mogelijk maken. Je bent hier als hotelmanager dus aan het juiste adres! Daarom kies je dus voor de opleiding hotelmanagement in Amsterdam.

Hotelmanagement hbo opleiding

Met een diploma van de opleiding hotelmanagement in Amsterdam kun je aan de slag als manager van een groot hotel in het buitenland of als organisator van congressen. Je kunt de opleiding tot hotelmanager in 3 of 4 jaar afronden. Heb je al een diploma van de Middelbare Hotelschool? Dan kun je de opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op Tio Amsterdam.

Hotelmanagement mbo opleiding

Liever naar het mbo? Je kunt bij Tio ook een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière als hotelmanager. Deze mbo4-opleiding kun je bij Tio in Amsterdam in 1, 2 of 3 jaar afronden. Met de opleiding hotelmanagement kun je aan de slag als front office manager of als eventmanager.

Hotelmanagement opleiding Amsterdam