U bevindt zich hier

  • home
 
Hotelmanagement Hengelo

Hotelmanagement Eindhoven

Voor Nederland is de gastvrijheid sector van groot belang. Je zult je in de gasten moeten verplaatsen en moeten zorgen dat ze een aangenaam verblijf hebben. Het is een branche die erg divers is. Ook de beroepen die je hier kunt uitoefenen zijn erg divers. Je kunt hierbij denken aan front office manager, banqueting supervisor of hotelmanager. Met de opleiding hotelmanagement kun je een carrière starten in de hotel- en eventbranche. Om bijvoorbeeld een succesvol front office manager te worden kun je in Eindhoven de hbo opleiding hotelmanagement en de mbo opleiding hotelmanagement volgen.

Hotelmanagement studeren in Eindhoven

Eindhoven is een echte studentenstad. Daarnaast vinden er in Eindhoven ook volop evenementen plaats. Ook vind je hier vele winkels, cafés en terrasjes. Een uitstekende locatie dus voor het volgen van een opleiding hotelmanagement. Daarom kies je voor een opleiding hotelmanagement in Eindhoven!

Hotelmanagement hbo opleiding

Met een diploma van de opleiding hotelmanagement in Eindhoven kun je aan de slag als manager van een groot hotel in het buitenland of als organisator van congressen. Je kunt de opleiding tot hotelmanager in 3 of 4 afronden. Heb je al een diploma van de middelbare hotelschool? Dan kun je de opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op Tio Eindhoven.

Hotelmanagement mbo opleiding

Liever naar het mbo? Je kunt bij Tio ook een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière als hotelmanager. Deze mbo4-opleiding kun je bij Tio Eindhoven in 1, 2 of 3 jaar afronden. Met de opleiding hotelmanagement kun je aan de slag als front office manager of als eventmanager.

Hotelmanagement opleiding in Eindhoven