U bevindt zich hier

  • home
 
Hotelmanagement Hengelo

Hotelmanagement Hengelo

Lijkt het je leuk om als hotelmanager aan de slag te gaan? Dan is de opleiding hotelmanagement echt wat voor jou! Maar de opleiding hotelmanagement is breder dan dat. Zo kun je bijvoorbeeld ook aan de slag als eventmanager of als food and beverage manager. De hotelbranche is zeker een branche waar toekomst in zit. Er zijn veel buitenlandse toeristen die jaarlijks een bezoek brengen aan ons land. Je wordt met de opleiding hotelmanagement klaar gestoomd voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. Wil je hiervoor klaar gestoomd worden, dan kun je de hbo opleiding hotelmanagement en de mbo opleiding hotelmanagement volgen in Hengelo.

Hotelmanagement studeren in Hengelo

Hengelo is van vroeger uit een echte textielstad. Later werd door Stork het initiatief genomen om de metaalsector te ontwikkelen. Je vindt de gebouwen van Stork overal terug in Hengelo, bijvoorbeeld ook in het sfeervolle gebouw van Tio Hengelo. Alle sport- en recreatievoorzieningen zijn in Hengelo op fietsafstand. Daarnaast is het in Hengelo erg gemakkelijk om een kamer te vinden. De Tio vestiging ligt op slechts 10 minuten lopen van het station. Hengelo is dus de ideale plaats voor het volgen van de opleiding hotelmanagement.

Hotelmanagement hbo opleiding

Met een diploma van de opleiding hotelmanagement in Hengelo kun je aan de slag als manager van een groot hotel in het buitenland of als organisator van congressen. Je kunt de opleiding tot hotelmanager in 3 of 4 afronden. Heb je al een diploma van de middelbare hotelschool? Dan kun je de opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op Tio Hengelo.

Hotelmanagement mbo opleiding

Liever naar het mbo? Je kunt bij Tio ook een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière als hotelmanager. Deze mbo4-opleiding kun je bij Tio Hengelo in 1, 2 of 3 jaar afronden. Met de opleiding hotelmanagement kun je aan de slag als front office manager of als eventmanager.

Hotelmanagement opleiding in Hengelo