U bevindt zich hier

  • home
 
Hotelmanagement Rotterdam

Hotelmanagement Rotterdam

Hotelmanagement is een veelomvattende branche! Het is internationaal en veelzijdig. Je wordt klaargestoomd voor een carrière in de hotel- en eventbranche. Je kunt als hotelmanager door je organisatie en management capaciteiten het verblijf voor je gasten tot een succes maken. Met de opleiding hotelmanagement kun je gaan werken als hotelmanager of als eventmanager in de hotellerie. De hbo opleiding hotelmanagement en de mbo opleiding hotelmanagement kun je volgen in Rotterdam.

Hotelmanagement studeren in Rotterdam

Als je hotelmanagement gaat studeren in Rotterdam, dan kies je voor studeren in een internationale stad. In Rotterdam zijn volop winkels en hotels te vinden en er vinden veel congressen en evenementen plaats. De ‘place to be’ dus voor een hotelmanager. Daar waar hotels zitten en er vele congressen plaatsvinden, is er behoefte aan hotelmanagers. Rotterdam is dus de juiste stad voor het volgen van de opleiding hotelmanagement.

Hotelmanagement hbo opleiding

Met een diploma van de opleiding hotelmanagement in Rotterdam kun je aan de slag als manager van een internationaal hotel of als organisator van zakelijke evenementen. Je kunt de hbo-opleiding tot hotelmanager in 3 of 4 afronden. Heb je al een diploma van de middelbare hotelschool? Dan kun je de opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op Tio Rotterdam.

Hotelmanagement mbo opleiding

Liever naar het mbo? Je kunt bij Tio ook een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière in hotelmanagement. Deze mbo4-opleiding kun je bij Tio Rotterdam in 1, 2 of 3 jaar afronden. Met de opleiding hotelmanagement kun je aan de slag als hotelmanager, front office manager of als banqueting manager.

Hotelmanagement opleiding Rotterdam