U bevindt zich hier

  • home
 
Hotelmanagement Hengelo

Hotelmanagement Utrecht

Hotelmanagement is big business! Jaarlijks trekt Nederland veel buitenlandse toeristen die hier in hotels verblijven. Toerisme is dus hot! Belangrijk in deze branche is gastvrijheid, maar ook organisatietalent en het bezitten van managementcapaciteiten. Het is een diverse branche, met een veelzijdigheid aan beroepen zoals banqueting supervisor, zelfstandig ondernemer of food and beverage manager. Je kunt de hbo opleiding hotelmanagement en de mbo opleiding hotelmanagement volgen in Utrecht.

Hotelmanagement studeren in Utrecht

Utrecht is een toeristische trekpleister en in Utrecht vinden ook vele evenementen plaats. Daarnaast is Utrecht echt een stad voor de cultuurliefhebber. Maar ook zijn er in Utrecht vele terrasjes en winkels te vinden en is Utrecht dé studentenstad van Nederland. De ideale plek om de opleiding hotelmanagement te volgen. Kies dus voor de opleiding hotelmanagement in Utrecht.

Hotelmanagement hbo opleiding

Met een diploma van de opleiding hotelmanagement in Utrecht kun je aan de slag als manager van een groot hotel in het buitenland of als organisator van congressen. Je kunt de opleiding tot hotelmanager in 3 of 4 afronden. Heb je al een diploma van de middelbare hotelschool? Dan kun je de opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op Tio Utrecht.

Hotelmanagement mbo opleiding

Liever naar het mbo? Je kunt bij Tio ook een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière als hotelmanager. Deze mbo4-opleiding kun je bij  Tio Utrecht in 1, 2 of 3 jaar afronden. Met de opleiding hotelmanagement kun je aan de slag als front office manager of als eventmanager.

Hotelmanagementopleiding in Utrecht