1. Hotelmanagement
 2. Amsterdam

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelmanagement in Amsterdam

Hotelmanagement is een opleiding met potentie! Maar de hotelbranche is ook dé plek waar verschillende culturen bij elkaar komen. Met hotelmanagement begeef je je in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. Gastvrijheid staat voorop. Bij deze hotelopleiding leer je hoe belangrijk het is om je te verplaatsen in je gasten, maar ook om te managen. Met de opleiding Hotelmanagement kun je aan de slag als manager van een groot hotel in het buitenland, of als organisator van congressen. Wil jij alles leren over hotels en studeren in de gezellige hoofdstad van Nederland? Volg dan de hbo-opleiding Hotelmanagement of de mbo-opleiding Hotelmanagement in Amsterdam.

Hotelmanagement studeren in Amsterdam

De stad Amsterdam is koploper als het gaat om het aantal hotelovernachtingen. De hoofdstad is de grootste toeristische trekpleister van Nederland. Wat wil je nog meer als hotelmanager? Maak, als hotelmanager, het verblijf voor toeristen in Amsterdam zo aangenaam mogelijk. Genoeg werk, leuke gasten en een levendige stad, als hotelmanager ben je hier aan het juiste adres! Daarom is Amsterdam de perfecte locatie om een opleiding Hotelmanagement te starten.

Hbo Hotelmanagement

Met een hbo-diploma van de opleiding Hotelmanagement in Amsterdam kun je aan de slag als manager van een groot hotel in het buitenland of als organisator van congressen. Maar ook een baan als eventmanager of consultant is mogelijk. Je kunt de opleiding tot hotelmanager in 3 of 4 jaar afronden. Heb je al een diploma van de Middelbare Hotelschool? Dan kun je de Hogere Hotelschoolopleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op de vestiging van Tio in Amsterdam.

Mbo Hotelmanagement

Wil je liever naar het mbo? Je kunt bij Tio ook een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière als hotelmanager. Deze mbo4-opleiding kun je bij Tio in Amsterdam al in 1 of 2 jaar afronden. Met de opleiding hotelmanagement kun je ook aan de slag als front office manager of als eventmanager, of start je eigen onderneming. 

Hotelmanagement in Amsterdam

 • Rondleiding Tio Amsterdam
  Rondleiding Tio Amsterdam
 • Stage bij Banks Mansion hotel in Amsterdam
  Stage bij Banks Mansion hotel in Amsterdam
 • Opleiding Hotelmanagement: carrière en baankansen
  Opleiding Hotelmanagement: carrière en baankansen
 • Uiteenlopende stages bij Hotel- en Eventmanagement
  Uiteenlopende stages bij Hotel- en Eventmanagement