1. Hotelmanagement
  2. Utrecht

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelmanagement in Utrecht

Hotelmanagement is big business! Jaarlijks trekt Nederland veel buitenlandse én binnenlandse toeristen die hier in hotels verblijven. In de gastvrijheidssector zijn dus veel banen! Naast gastvrijheid is het ook belangrijk dat je organisatietalent hebt en in het bezit bent van managementcapaciteiten. Het is een diverse branche, met een veelzijdigheid aan beroepen zoals banqueting supervisor, zelfstandig ondernemer of food and beverage manager. Je kunt de hbo-opleiding Hotelmanagement en de mbo-opleiding Hotelmanagement volgen in Utrecht.

Hotelschoolmanagement studeren in Utrecht

Utrecht is een toeristische trekpleister en er zijn regelmatig leuke evenementen. Als cultuurliefhebber is er genoeg te beleven en ook zijn er vele terrasjes en winkels te vinden in Utrecht. Utrecht staat dan ook bekend als dé studentenstad van Nederland. Lijkt het jou gezellig om opgeleid te worden tot hotelmanager in een levendige studentenstad? Kies dan voor de opleiding Hotelmanagement in Utrecht.

Hbo-opleiding Hotelmanagement

Met een diploma van de opleiding Hotelmanagement in Utrecht kun je aan de slag als hotelmanager, reservations manager of eventmanager. Wil je werken in een internationale omgeving in Nederland, of zie jij jezelf een hotel runnen in Azië of de Verenigde Staten? Alles is mogelijk na de hbo-opleiding Hotelmanagement. Je wordt namelijk breed opgeleid en kunt in de hotel- en eventbranche maar ook buiten deze branche aan de slag. De opleiding tot hotelmanager kun je in 3 of 4 jaar behalen. Als je al een diploma hebt van de Middelbare Hotelschool is het zelfs mogelijk om de opleiding in slechts 2 jaar te volgen. Zien we jou volgend jaar op de vestiging in Utrecht?

Mbo-opleiding Hotelmanagement

Zoek je naar een leuke mbo-opleiding? Je kunt bij Tio Utrecht ook een mbo-opleiding voor Hotelmanagement volgen. Met deze mbo4-opleiding heb je al in 1 of 2 jaar je middelbare hotelschooldiploma op zak! Na de opleiding kun je aan de slag als hotelmanager, front office manager of eventmanager. Maar, je wordt breed opgeleid en kunt daarom ook prima werken bij multinationals, cateringbedrijven of attractieparken.  

Hotelmanagementopleiding in Utrecht

  • Binnenkijken bij Tio Utrecht
    Binnenkijken bij Tio Utrecht
  • Tio-studenten runnen een luxe hotel
    Tio-studenten runnen een luxe hotel
  • Uiteenlopende stages bij Hotel- en Eventmanagement
    Uiteenlopende stages bij Hotel- en Eventmanagement