1. Hotelmanagement
  2. Hengelo

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelmanagement in Hengelo

Lijkt het je leuk om als hotelmanager aan de slag te gaan? Dan is de opleiding Hotelmanagement echt iets voor jou! Maar de opleiding Hotelmanagement is breder dan alleen de hotellerie. Zo kun je bijvoorbeeld ook aan de slag als eventmanager of als food & beverage manager. De hotelbranche is een branche waar toekomst in zit. Er zijn veel buitenlandse toeristen die jaarlijks een bezoek brengen aan ons land. Met de opleiding Hotelmanagement op zak ben jij klaar voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. Ben jij klaar voor de uitdaging? In Hengelo kun je zowel de hbo-opleiding Hotelmanagement als de mbo-opleiding Hotelmanagement volgen.

Hotelschoolmanagement studeren in Hengelo

Hengelo is een gezellige, middelgrote stad waar studenten graag komen. Er zijn dan ook veel winkels, cafés en restaurants in de stad. Ook de vestiging van Tio in Hengelo is sfeervol, gevestigd in een monumentaal pand van Stork en voorzien van alle moderne faciliteiten en een gezellig schoolplein. Wil jij op kamers in Twente? In Hengelo zijn de kamers goedkoper en is het gemakkelijk om een kamer te vinden. Met al zijn gezelligheid is Hengelo de ideale plaats voor het volgen van de opleiding Hotelmanagement.

Hbo-opleiding Hotelmanagement

Heb jij de hbo-opleiding Hotelmanagement gevolgd in Hengelo? Dan kun je werken in tophotels en sterrenrestaurants over de hele wereld. Je kunt aan de slag als hotelmanager, eventmanager of food & beverage manager. Maar ook een eigen onderneming of werken als consultant is een optie. De studieduur is 3 of 4 jaar. Heb jij al een diploma van de Middelbare Hhotelschool behaald? Dan kun je je diploma Hotelmanagement al in 2 jaar op zak hebben, ook op Tio Hengelo.

Mbo-opleiding Hotelmanagement

Wil jij snel je diploma behalen? Volg dan de mbo-opleiding Hotelmanagement. Deze mbo4-opleiding kun je al in 1 of 2 jaar afronden bij Tio Hengelo. Met dit diploma kun je aan de slag als front office manager, eventmanager en duty manager bij restaurants, hotels, attractieparken en recreatiebedrijven. Wat is er leuker dan jouw gasten de dag van hun leven te bezorgen?

Hotelmanagement in Hengelo

  • Binnenkijken bij Hogeschool Tio Hengelo
    Binnenkijken bij Hogeschool Tio Hengelo
  • Stage lopen bij Hotelmanagement mbo
    Stage lopen bij Hotelmanagement mbo
  • Projecten bij de studie Hotel- en Eventmanagement
    Projecten bij de studie Hotel- en Eventmanagement