1. Hotelmanagement
  2. Rotterdam

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelmanagement studeren in Rotterdam

Hotelmanagement is een brede opleiding, waar je alle kanten mee op kunt! Je maakt kennis met een internationale wereld en geen dag is er hetzelfde. Bij opleiding Hotelschoolmanagement wordt je klaargestoomd voor een carrière in de hotel- en eventbranche. Je leert hoe je kunt managen en hoe je je gasten de tijd van hun leven bezorgt. Met een hotelschoolopleiding hotelmanagement kun je gaan werken als hotelmanager, maar je kunt ook eventmanager of salesmanager worden. Zowel de hbo-opleiding Hotelmanagement als de mbo-opleiding Hotelmanagement kun je volgen in Rotterdam.

Hotelschoolopleiding in Rotterdam

Als je hotelmanagement gaat studeren in Rotterdam, dan kies je voor studeren in een internationale stad. In Rotterdam zijn volop winkels en hotels te vinden en er vinden veel congressen en evenementen plaats. De ‘place to be’ dus voor een hotelmanager, want door daar waar hotels zitten en er vele congressen plaatsvinden, is er behoefte aan hotel- en eventmanagers. Wil jij kennismaken met deze moderne en internationale stad en je netwerk uitbreiden? Volg dan de opleiding Hotelmanagement in Rotterdam. 

Hbo-opleiding Hotelmanagement

Met een diploma van de hbo-opleiding Hotelmanagement in Rotterdam kun je aan de slag als manager van een internationaal hotel of als organisator van zakelijke evenementen. Je kunt de hbo-opleiding tot hotelmanager in 3 of 4 afronden. Heb je al een diploma van de Middelbare Hotelschool? Dan kun je de opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op Tio Rotterdam.

Mbo-opleiding Hotelmanagement

Wil jij liever de mbo-opleiding tot hotelmanager volgen? Bij Tio is er ook een mbo-opleiding Hotelmanagement die je goed voorbereid op een carrière in de hotel- en eventwereld. Deze mbo4-opleiding kun je bij Tio Rotterdam in slechts 1 of 2 jaar afronden. Met de opleiding Hotelmanagement kun je aan de slag als hotelmanager, front office manager of als banqueting manager. En dankzij jouw gastvriendelijke instelling kun je, naast hotels en restaurants, ook werken bij multinationals, cruiseschepen, attractieparken en beurslocaties. 

Hotelmanagement in Rotterdam

  • Binnenkijken bij Tio Rotterdam
    Binnenkijken bij Tio Rotterdam
  • Opleiding Hotelmanagement: carrière en baankansen
    Opleiding Hotelmanagement: carrière en baankansen
  • Projecten bij de studie Hotel- en Eventmanagement
    Projecten bij de studie Hotel- en Eventmanagement