1. Hotelmanagement
  2. Eindhoven

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelmanagement studeer je in Eindhoven

Voor Nederland is de gastvrijheidssector van groot belang. In deze sector zul je je in de gasten moeten verplaatsen en ervoor zorgen dat ze een prettig verblijf hebben. De opleiding Hotelmanagement zorgt ervoor dat jij precies weet hoe het eraan toegaat in deze gastvrije branche. De opleiding is breed en divers, en dat geldt ook voor de beroepen die je na de opleiding kunt uitoefenen. Je kunt denken aan beroepen als front office manager, food & beverage manager, hotelmanager of consultant. Met de opleiding Hotelmanagement kun je een carrière starten in de hotel- en eventbranche. Om bijvoorbeeld een succesvol hotelmanager te worden kun je in Eindhoven de hbo-opleiding Hotelmanagement of de mbo-opleiding Hotelmanagement volgen.

Hotelschoolopleiding in Eindhoven

Eindhoven is een echte studentenstad, waar ook veel multinationals, zoals Philips, gevestigd zijn. Daarnaast vinden er in Eindhoven ook volop evenementen plaats. Het is een gezellige stad met veel winkels, cafés en terrasjes. Een uitstekende locatie dus voor het volgen van een opleiding Hotelmanagement. Kies voor een opleiding Hotelmanagement in Eindhoven als je kennis wilt maken met de Brabantse gezelligheid!

Hbo-opleiding Hotelmanagement

Wil jij werken als manager van een groot hotel in Nederland of daarbuiten? Of zie jij jezelf later evenementen organiseren? Met een diploma van de hbo-opleiding Hotelmanagement in Eindhoven kun je deze dromen waarmaken. Je kunt kiezen om de opleiding tot hotelmanager in 3 of 4 jaar af te ronden. Heb je al een diploma van de Middelbare Hotelschool op zak? Dan kun je deze hbo-opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden op de vestiging van Tio in Eindhoven.

Mbo-opleiding Hotelmanagement

Heb je vmbo/mavo als vooropleiding? Dan kan je bij Tio een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière als hotelmanager. Deze mbo4-opleiding kun je bij Tio Eindhoven in slechts 1 of 2 jaar afronden. Naast hotelmanager kun je dan ook werken als front office manager, salesmanager of weddingplanner.  

Hotelmanagement in Eindhoven

  • Binnenkijken bij Hogeschool Tio Eindhoven
    Binnenkijken bij Hogeschool Tio Eindhoven
  • Projecten bij mbo Hotelmanagement
    Projecten bij mbo Hotelmanagement
  • Hotelmanagementstages in het buitenland
    Hotelmanagementstages in het buitenland