U bevindt zich hier

  • home
 
Hotelmanagement

Opleiding Hotelmanagement

Hotelmanagement opleiding kun je bij Tio op hbo- en mbo niveau volgen. Hogeschool Tio staat bekend om de versnelde opleidingen op kleinschalige en persoonlijke vestigingen. Tio biedt twee opleidingen hotelmanagement aan. Hbo hotelmanagement en Mbo hotelmanagement. In beide opleidingen staat de praktijk centraal. De hbo studie hotelmanagement wordt in het Nederlands maar ook volledig Engelstalig aangeboden.

Hotelmanagement praktijkgericht

Hotelmanagement opleiding leent zich bij uitstek om praktijkgericht in te vullen. Koken leer je het beste door het zelf te doen. Gastvrijheid moet in je zitten. Commercieel communiceren leer je niet vanaf papier maar alleen door het te doen en ook de wijnen wil je natuurlijk zelf proeven.

Hotelmanagement hbo opleiding

Hotelmanagement studeren? Studeer hotel management bij hogeschool Tio. Dit is een driejarige bachelor hbo opleiding hotelmanagement. Net als bij de hogere hotelschool word je opgeleid tot hotelmanager, maar je kunt meer: diverse leuke banen bij congres en evenementen organisatoren, recreatiebedrijven of beursorganisaties. Met de opleiding hbo bachelor hotelmanagement kun je alle kanten op.

Hotelmanagement hbo

Hotelmanagement opleiding Engels

Op alle vestigingen wordt de opleiding Hotel- en Eventmanagement in het Nederlands aangeboden. Op de vestiging Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant (Hotel and Event management).

Hotel management and Event management (English)

Hotelmanagement mbo opleiding

Hotelmanagement studeren? Studeer hotelmanagement bij Tio. Deze mbo4 opleiding hotelmanagement kun je afhankelijk van je vooropleiding in slechts één of twee jaar afronden. Met de mbo opleiding hotelmanagement word je opgeleid tot bijv. hotelmanager, housekeeping manager of rooms division manager. Alle managementfuncties in het hotelwezen komen aanbod.

Hotelmanagement mbo

Hotelmanagement in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Hengelo

In al deze steden kun je de driejarige opleiding hbo hotelmanagement en mbo hotelmanagement (in 1 of 2 jaar) volgen. Aan jou de keuze. Ga je voor een wereldstad met veel verschillende culturen kies dan voor hotelmanagement in Amsterdam. Of spreekt de grootste havenstad je aan. De vestiging Rotterdam ligt op de Weena, dus naast het centraal station.

Hotelmanagement locaties

Hotelmanagement in slechts 1, 2 of 3 jaar

De bachelor opleiding hotelmanagement is in slechts 3 jaar af te ronden. Op basis van een middelbaar hotelschool diploma zelfs in slechts 2 jaar.

Op basis van een vmbo-diploma kun je in slechts 2 jaar de mbo4 opleiding hotelmanagement afronden. Met minimaal havo of mbo-2 kan dit zelfs in slechts 1 jaar.

Opleidingen hotel bij Hogeschool Tio

Hotelmanagement stage